Activitats

Cicle d’activitats per a famílies ‘Petits Grans Genis’ de la Ruta del Paisatge dels Genis

13/11/2016

Cicle d’activitats per a famílies ‘Petits Grans Genis’ de la Ruta del Paisatge dels GenisCicle d’activitats per a famílies ‘Petits Grans Genis’ de la Ruta del Paisatge dels Genis"Descobrim tots els racons de la casa de Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon”, al Museu Pau Casals de la platja de Sant Salvador, El Vendrell.

Detalls pràctics:
· Descobrim el Museu Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon, al Vendrell
· Diumenge 13 de novembre
· De les 11.30 a les 13.15 h
· Lloc de realització de l’activitat: Museu Pau Casals
· Cost activitat: 3€ nens i 5€ adults
· Inscripcions: Museu Pau Casals: museu@paucasals.org o Tel. 977684276
Diumenge 13 de novembre s’ha organitzat l’experiència “Descobrim tots els racons de la casa de Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon”, una activitat que tindrà lloc a la platja de Sant Salvador del Vendrell, i que és la tercera cita del cicle per a famílies ‘Petits Grans Genis’ que la Ruta del Paisatge dels Genis celebra aquesta tardor.
L’activitat, que tindrà lloc al Museu Pau Casals de les 11.30 fins a les 13.15 hores, descobreix la història del barri marítim de Sant Salvador de la mà del Ramon, pescador, i la Maria, la minyona de la casa, i apropa a la vida més quotidiana de Pau Casals, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic.
La visita guiada teatralitzada que està pensada per a tots els públics, finalitza amb una copa de cava Jané Ventura als jardins del Museu.
El cost de l’activitat és de 3 euros per als nens i 5 euros per als adults.
Tots els participants a l’activitat entraran al sorteig de 2 Targetes Genials del Paisatge dels Genis i 2 visites guiades d’snorkel a la reserva Marina de la Masia Blanca.
A més, les famílies podran gaudir d’un descompte del 10% al restaurant del Museu Pau Casal així com de beneficis especials per gaudir durant tot l’any dels circuits sobre els arbres a Diver Parc Lúdic, dels cicles de concerts a l’Auditori Pau Casals, de les visites guiades i tastos de vi que als cellers Avgvstvs Forum i Jané Ventura així com de les estades als allotjaments Mas Llagostera i l’Antiga, tots ells establiments col·laboradors del Paisatge dels Genis.
Les inscripcions són obertes al Museu Pau Casals, a la platja de Sant Salvador del Vendrell (al correu museu@paucasals.org o al telèfon 977684276).
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia