Activitats

Visita al Museu i activitat FAMILIAR a l'Auditori Pau Casals

02/04/2017

Visita al Museu i activitat FAMILIAR a l'Auditori Pau CasalsDiumenge, 2 d’abril al matí visita el Museu Pau Casals a la Platja de Sant Salvador (El Vendrell) i a les 12h arriba “Tot bufant” a l'Auditori Pau Casals, un espectacle didàctic i musical, dedicat als instruments de vent.

"Tot Bufant" és un espectacle dedicat als instruments de vent en el sentit més ampli de la paraula, és a dir, tot allò que es pot fer sonar gràcies al vent.

Afinar un orgue d’ampolles, veure com una mànega es pot convertir en una trompeta, sentir el duo de cargols de mar i el de clarinet – regadora, descobrir que les canyes de bambú són instruments musicals, veure com el saxo i la trompeta parlen, riuen, ploren, discuteixen, criden i es barallen, com es pot formar una orquestra amb joguines, son part de les diverses coses que en mostraran a dalt de l’escenari de l’Auditori Pau Casals, en Pep Gol i en Pep Pascual.

En Pep Gol i en Pep Pasqual han estat bufant gairebé tota la vida. Cada un d’ells ha fet una intensa carrera i porten més de vint anys compartint nombrosos projectes i aventures. En Pep Gol es trompetista, compositor, arranjador, productor musical i dissenyador d’estranys instruments musicals. En Pep Pasqual toca els saxos, el clarinet, la gralla, les flautes i el flabiol , també és compositor, productor musical i arranjador. Tot Bufant és un espectacle participatiu i va dirigit a públic familiar, recomanat a partir dels tres anys.

Preus especials per a tota la família que inclouen l'entrada al museu i el concert a l'Auditori.
Menors de 8 anys: 4€
Majors de 8 anys: 6€
Adults: 8€

Més informació al 977 68 42 76 / museu@paucasals.org
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia