Activitats

SOLD OUT_Concert per a violoncel i piano a Barcelona, amb Rustem Khamidullin

29/03/2019

SOLD OUT_Concert per a violoncel i piano a Barcelona, amb Rustem  KhamidullinSOLD OUT_Concert per a violoncel i piano a Barcelona, amb Rustem  KhamidullinLOCALITATS EXHAURIDES
Concert gratuït de la Fundació Pau Casals amb el violoncel·lista Rustem Khamidullin, guanyador del Klaipeda International Cello Festival and Competition 2017 (Lituània) i el pianista Pavel Dombrovsky, al CCCB

El proper divendres 29 de març a les 19h, la Fundació ha organitzat un concert que tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB, C/Montalegre, 5 de Barcelona. Un concert gratuït de la mà del violoncel·lista Rustem Khamidullin, guanyador del Klaipeda International Cello Festival and Competition 2017 (Lituània) i del pianista Pavel Dombrovsky. El concert també serà retransmès via streaming.

El Klaipeda International Cello Festival and Competition, situat a la principal ciutat portuària de Lituània, és un projecte vibrant d’un alt nivell musical que atrau un nombre molt destacat de violoncel·listes de tot el món. La Fundació Pau Casals està establint vincles de col·laboració internacionals per a cooperar en la promoció de joves violoncel·listes.


PROGRAMA

P. I. Txaikovski: Pezzo capriccioso, Op. 62 (8’)
F. Poulenc: Sonata per a violoncel i piano (25’)
B. Martinu: Variacions sobre un tema de Rossini (9’)


Rustem Khamidullin (Violoncel)
Va néixer a l’any 1989 en el sí d’una família de músics a Ufa (Rússia) i va començar a tocar el violoncel a l’edat de 4 anys.
Ha estudiat amb els violoncel·listes contemporanis mes rellevants com Ivan Monighetti, Vladimir Tonkha, Steven Isserlis i János Starker.
Rustem Khamidullin ha guanyat 28 concursos internacionals com el All-Russia Music Competition, Gisborne International Music Competition, Knushevitskiy International Cello Competition, Kozolupov Cello Competition o el Klaipeda International Cello Competition 2017.
Ha tocat amb orquestres d’Europa, Rússia, Àsia i Nova Zelanda i ha interpretat obres d’Elgar, Boccherini, Saint-Saëns, Schumann, Dvořák, Haydn i Xostakóvitx. Khamidullin també toca a duo amb la pianista Yevheniya Lisohor i com a músic de cambra compta amb una menció d’honor atorgada per el concurs internacional Massimiliano Antonelli 2018.


Pavel Dombrovsky (Piano)
Nascut a Rússia a l’any 1982, va estudiar a la Gnessins’ Special Music School amb la professora Vera Nossina. L’any 1999 va entrar a estudiar al Conservatori estatal de Moscou amb Lev Naumov, on també hi va estudiar un postgrau amb el professor Andrei Diev.
Ha guanyant i ha obtingut diversos reconeixements en concursos internacionals com el XII International Tchaikovsky Competition (Moscou, 2002), International Competition Margaret Long- Jaques Thibaud (Paris, 2004) o el II International Balakirev Competition (Krasnodar, 2006).
Ha actuat a Regne Unit, Països Baixos, França, Itàlia, Alemanya, Àustria, Holanda, Bèlgica, Grècia, Polònia, Ucraïna, i en els principals auditoris de Moscou i Sant Petesburg. Actualment és professor associat de la Gnessin Russian Academy of Music.


Divendres 29 de març (19h)
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Carrer Montalegre, 5 Barcelona

LOCALITATS EXHAURIDES_SOLD OUT
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia