Activitats

CONCERT DE SIVAN ROTEM I JORDI CAMELL

10/08/2019

El dissabte 10 d'agost a la Sala de la Música del Museu Pau Casals podrem gaudir d'un concert exepcional amb obres de Toldrà, Montsalvatge, Albéniz, Falla, cançons tradicionals sefardites , hebrees i tangos, de la mà de la soprano israeliana Sivan Rotem i el pianista Jordi Camell. Places limitades.

SIVAN ROTEM
Sivan Rotem és una de les més destacades cantants d’Israel. Nascuda a Buenos Aires, va debutar amb Zubin Mehta i l’Orquestra Filharmònica d’Israel.
Ha cantat amb l’Òpera Israeliana, les Òperes de Seattle i de San Jose, amb les Orquestres Simfòniques de Los Angeles, Utah, San Diego, San Jose, Seattle, Vancouver, Jerusalem, "Els Virtuosos de Praga", "Sinfonietta Krakovia", les Orquestres de les Òperes Nacionals de Geòrgia i de Macedònia, les Orquestres Filharmòniques d’Ucraïna, Durban- Sud Àfrica, Montevideo, Uzbekistan, l’Orquestra Simfònica Nacional de l’Equador i
amb totes les Orquestres d’Israel.
S'ha presentat en nombrosos festivals i té una extensa discografia. Ha fet classes magistrals de cant en les Acadèmies de Musica de Santiago de Chile, Xina, Nova Zelanda, Polònia, El Salvador i Finlàndia.
Sivan Rotem és també una pintora apreciada que ha presentat les seves pintures en Galeries d’Art i Museus de Israel, Madrid, Lisboa, Braga i Londres. Pertany a "L’Associació de Pintors i Escultors d’Israel".

JORDI CAMELL
Nascut a Llorenç del Penedès. Pianista de llarg recorregut format a Tarragona, Barcelona, París i Londres amb els professors Carme Flexas, Miquel Farré i Maria Curcio. Artista dotat d’una marcada capacitat de comunicació i claredat en l’exposició artística, la crítica especialitzada sempre li ha reconegut un so transparent i brillant amb una variada gamma de colors.
Músic inquiet i obert a nous repertoris, ha participat en concerts per tot Europa amb els conjunts de música contemporània Barcelona 216, Solistes d’Ibercàmera i l’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure. Solista en gran multitud d'orquestres ha estat dirigit també per a Bernhard Güeller, Salvador Brotons, Ernest Martínez-Izquierdo i Josep Pons.
Obert a tots els estils, ha col·laborat en espectacles amb Vicky Peña, Cesc Gelabert, Mario Gas i un espectacle propi (X-Ray, Radiografia d’un paisatge interior).
Amb diversos discos editats desenvolupa en paral·lel una intensa activitat pedagògica i és convidat sovint a formar part del jurat en concursos de piano. Ha donat màster classes a la Xina, Polònia, Sèrbia, Moscou i els EEUU.
Actualment és professor de piano i música de cambra a l’ESMUC on ha estat Cap de Departament de Música Clàssica i Contemporània i Coordinador de Música de Cambra

PROGRAMA

Eduard Toldrà (1895-1962)
Sis cançons
Romanç de Santa Llúcia
Canticel
Platxeria
Cançó de Bressol
Cançó de Comiat
Visca l'amor

Xavier Montsalvatge (1912-2002)
Canción de cuna para dormir un negrito (1945)
Canto negro (1945)

Isaac Albéniz (1860-1909)
Mallorca (Barcarolle) op. 202 (1890). Piano solo

M. De- Falla- (1876-1946)
7 Canciones Populares Espan᷈olas

Cançons Tradicionals Ladines
Avre tu perta serrada
Avraham Avinu ("Nuestro Padre Abraham")

3 Tangos Argentinos
El dia que me quieras
Por una Cabeza
Milonga Sentimental

Cançons Israelites
N. Shemer- "Jerusalem de Oro"
M. Zeira- Leil Galil ("Noches de Galilee")
N. Shemer- Lu yehi ("Let it be")
U. Hitman- Adon Olam ("Nuestro Dios")

Concert gratuït. Places limitades.

Us podeu descarregar el programa aquí:
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia