Activitats

8 de juny, ‘Un dia Genial a la Ruta del Paisatge dels Genis amb Gaudí, Miró, Casals i Picasso’

08/06/2014  - 08/06/2014

8 de juny, ‘Un dia Genial a la Ruta del Paisatge dels Genis amb Gaudí, Miró, Casals i Picasso’El Paisatge dels Genis organitza l’activitat ‘Un dia Genial a la Ruta del Paisatge dels Genis amb Gaudí, Miró, Casals i Picasso’ que inclou visites guiades simultànies a les 12h als cinc centres culturals de la Ruta al preu especial de 2 euros, i gratuïtes per als menors de 14 anys

La Ruta del Paisatge dels Genis dóna a conèixer els quatre artistes universals que van passar llargues temporades en municipis de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, a través de les anècdotes de la seva vida en relació amb el paisatge i el territori tarragoní, de les seves obres, dels seus valors, amb una visita guiada a les 12 hores a cadascun dels centres culturals dedicats a aquests genis: Gaudí Centre a Reus; Centre Miró a Mont-roig; Casa Nadiua de Pau Casals al Vendrell; Vil·la Museu Pau Casals al Vendrell i Centre Picasso a Horta de Sant Joan.
Per participar en l’activitat cal reserva prèvia, ja que les places són limitades, al correu electrònic de l’Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis info@elpaisatgedelsgenis.cat. L’últim dia per inscriure’s és el 5 de juny.
Entre els assistents a les visites, se sortejarà una Targeta Genial i un àpat en un dels restaurants col·laboradors de la Ruta, per a dues persones.
La Targeta Genial és una multientrada que dóna accés als centres d’interpretació de la Ruta, així com als avantatges i promocions especials dels establiments col·laboradors.
El guanyador podrà escollir el restaurant en el que gaudirà de l’àpat d’entre els establiments col·laboradors de la Ruta a Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta de Sant Joan. (www.elpaisatgedelsgenis.c...)
La Ruta del Paisatge dels Genis consisteix en una proposta turística singular on sentir l'essència del paisatge que va ser la font d'inspiració dels artistes més universals i que, a més, ofereix les claus per poder interpretar les seves obres.
Es pot seguir tota la informació sobre ‘Un dia genial a la Ruta del Paisatge dels Genis amb Gaudí, Miró, Casals i Picasso’ a Facebook (www.facebook.com/elpaisat...) i a Twitter (www.twitter.com/paisatgeg...) amb l’etiqueta #undiagenial
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia