Grup de visitants

Museu

Educació

Objectius

La Vil·la Casals-Museu Pau Casals, és una eina pedagògica útil que permet treballar tant la figura de Pau Casals i la seva època com diferents conceptes directament relacionats amb la música i els valors de pau, justícia i llibertat. Cal explicar als infants i als joves qui va ser Pau Casals per fruir de la seva música, però també per aprendre de la seva actitud, de la seva integritat, del seu esperit solidari i de tots aquells valors que poden fer que la gent d'avui reconeguem en aquest personatge l'esperit de lluita per un món millor.

La visita

El museu ofereix diferents estratègies de comunicació tan pel visitant infantil com pel jove. La música que ens acompanya durant tot el recorregut amb peces de J.S. Bach, Pau Casals, entre d'altres crea un vincle efectiu entre el visitant i el personatge que descobreix. També la imatge, tant estàtica com a través d'audiovisuals, és omnipresent presentant-nos des del primer moment la vida i els pensaments de Pau Casals des de la seva infància, quan era un nen que aprenia a tocar el violoncel, fins que ja molt gran va rebre la medalla de la pau de les Nacions Unides.

A partir d'aquests dos recursos la visita al museu es converteix en el descobriment d'un personatge i alhora a través del recorregut per la casa, es veuen aspectes de la vida quotidiana del seu temps.

La durada aproximada de la visita és d'una hora. La visita al museu es fa en grups de 25 -30 amb una seqüència d'entrada cada 10 minuts.

Veure vídeo presentació

Visita dinamitzada

Adaptada als diferents nivells escolars, conduïda per un monitor que a partir del diàleg convida als alumnes a parlar i experimentar amb tot allò que veuen. Es recomana portar un acompanyant per cada 25-30 alumnes.

Preu
5 €
4 € Escoles i instituts de la demarcació de Tarragona
Entrada gratuïta per a professors i acompanyants
Visita lliure

La visita pel museu és amb els professors. Es recomana portar dos acompanyants per cada 25-30 alumnes.

Preu
2 €
Entrada gratuïta per a professors i acompanyants

Concertació de visites

Es necessari reservar dia i hora omplint el formulari de reserva o trucant al telèfon 977 684 276 de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 18h.

Responsable de reserves: Ainhoa Ruiz (infomuseu@paucasals.org).

Puntualitat

Per al bon funcionament de les activitats es prega la màxima puntualitat. Si per algun imprevist no es possible arribar a l'hora concertada, s'ha d'avisar amb suficient temps d'antelació al museu (tel. 977 684 276)

Carta de confirmació

El museu us enviarà una carta de confirmació que cal que porteu el dia de la visita.Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia