Foto de l'escultura de Pau Casals, a la plaça Nova del Vendrell

Museu

Informació per al visitant

Ruta Pau Casals

Us convidem a descobrir el món de Pau Casals a través d'un recorregut vital que ens porta des de la seva Casa Nadiua, on coneixereu l'ambient familiar i humil en què Pau Casals va viure els primers anys de la seva infantesa, passant per l'orgue barroc de l'església del Vendrell, que Pau Casals va començar a tocar quan tenia nou anys, fins a la visita a la Vil·la Casals, la seva casa d'estiueig a Sant Salvador, ara convertida en un magnífic i modern museu.

El recorregut es pot complementar amb la visita a la tomba de Pau Casals , al Cementiri del Vendrell; a l'escultura de Pau Casals de Josep Viladomat, situada a la plaça Nova del Vendrell, a l'ermita de Sant Salvador (s.XI), al monument dedicat a Pau Casals de J.M. Subirachs, situat a la plaça J.S.Bach de Sant Salvador i a l'Auditori Pau Casals, que compta amb una programació estable de música durant tot l'any, entre la qual destaca el Festival Internacional de Música Pau Casals a l'estiu.

Entrada general Vil·la Casals + Casa Nadiua: 6,50 €
Entrada reduïda (grups, jubilats i estudiants): 4 € per persona

Diumenges musicals

L'itinerari inclou la visita a la Vil·la Casals-Museu Pau Casals i un concert a l'Auditori Pau Casals (cicles de tardor, hivern i primavera, queden exclosos els concerts del Festival Internacional Pau Casals i els del Cicle de Jazz).

Entrada general: 8 €
Entrada reduïda: 6 €

Per a concertar les visites podeu trucar al telèfon 977 18 13 88 - 977 68 42 76 o a través del correu electrònic visitesmuseus@elvendrell.net

Més informació - Rutes Culturals del Vendrell


Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia