Notícies

Veure arxiu de notícies

BLOC HOMENATGE A PAU CASALS

BLOC HOMENATGE A PAU CASALS Tota la informació sobre el concert del passat dia 14, efemèrides que es commemoren, músics que van participen, activitats complementàries i més, al bloc Homenatge a Pau Casals: http://concerthomenatgepa...

El passat mes de juny la Fundació Pau Casals va presentar un conjunt d’actes en homenatge a la trajectòria humana i musical de Pau Casals. Aquests actes commemoren el 40è aniversari del lliurament de la Medalla de la Pau de l’ONU i el 50è aniversari del seu concert a la Casa Blanca davant el president John F.Kennedy, i estan encapçalats per un concert commemoratiu que se celebra el 14 de setembre al Palau de la Música. A part del concert s’està preparant un documental que s’estrenarà abans de final d’any, un cicle de conferències i la publicació d’obres inèdites o descatalogades del mestre.

Amb aquest motiu s’ha iniciat també la publicació d’un bloc que recull tot tipus d’informació relacionada amb les activitats que es vagin desenvolupant i que se suma així a l’homenatge al mestre.

http://concerthomenatgepaucasals.wordpress.com/
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia