Notícies

Veure arxiu de notícies

Presentació del Bus Turístic del Vendrell

23/05/2013

Presentació del Bus Turístic del Vendrell El Bus Turístic del Vendrell esdevindrà un nou nexe entre la Vil·la Museu Pau Casals ubicada a la platja de Sant Salvador, i el nucli urbà.

El passat 18 de maig, la Vil·la Museu Pau Casals va participar, juntament amb la Fundació Fenosa, el Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT), les regidores de Turisme i Cultura del Vendrell i empresaris locals, en la presentació de la nova activitat turística per la zona. Aquesta activitat inclou nous itineraris que pretenen acostar el nucli històric del Vendrell a les platges i a l’inrevés.

Aquets itineraris permetran conèixer en profunditat el món de Pau Casals i l’orgue així com els altres museus i altres ofertes culturals del municipi i altres propostes per exemple, en l’àmbit de l’enoturisme o la gastronomia.

Els assistents a la presentació van tenir la oportunitat d’inaugurar el bus turístic que farà el servei d’aquestes visites recollint els usuaris a les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs. L’organització preveu que aquests visites estiguin disponibles per Sant Joan.

http://www.elvendrellturistic.com/
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia