Notícies

Veure arxiu de notícies

Curs Internacional de Direcció d’orquestra Antoni Ros Marbà

20/05/2015

Curs Internacional de Direcció d’orquestra Antoni Ros Marbà La presentació d’aquesta 9a edició del Curs de Direcció d’Orquestra tindrà lloc el pròxim dimecres 20 de maig, a les 12h a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

La col·laboració del Teatre Joventut de L’Hospitalet, el Conservatori del Liceu, la Fundació Pau Casals, l’Orquestra de Cambra de Granollers i l’Escola Superior de Música de Catalunya ha fet possible la realització de la novena edició del Curs Internacional de Direcció d’Orquestra Antoni Ros Marbà.

Aquesta proposta d’especialització en l’àmbit de la direcció d’orquestra neix de la inquietud institucional i de la voluntat artística d’aportar una nova plataforma que permeti als estudiants rebre una formació d’excel·lència, a través de les sinergies generades per institucions catalanes de referència internacional.

El curs de Direcció d’Orquestra s’ha fet al llarg de vuit edicions, des de l’any 1999 al 2009, a la ciutat d’Igualada, i sempre sota la direcció del director català Antoni Ros Marbà. En aquesta ocasió, els estudiants inscrits podran impartir les classes teòriques a l’Esmuc, mentre que les classes pràctiques tindran lloc al Teatre Joventut de L’Hospitalet, amb la participació de l’Orquestra de Cambra de Granollers.

Curs d’excel·lència

El curs s’adreça a estudiants del títol superior de música i a professionals de la música amb coneixements bàsics en direcció d'orquestra que desitgin rebre una formació d'excel·lència sota la direcció artística del director Antoni Ros Marbà. A més a més del mestre Ros Marbà, i la presència de l’orquestra, altre professorat del curs és Santiago Serrate, Benjamin Davis i Josep Vila Casañas.

L’acte de la Presentació del Curs comptarà amb la presència de Maria Serrat, directora general del Conservatori del Liceu, Antoni Ros Marbà, director d’orquestra i Josep Borràs, director general de l’Esmuc. També hi assistiran Corrado Bolsi, director de l’Orquestra de Cambra de Granollers i Jordi Pardo, director general de la Fundació Pau Casals.

El mestre Antoni Ros Marbà estarà disponible per realitzar entrevistes programades.

Cal confirmar l'assistència a: antonio.alvarez@esmuc.cat


RECORDATORI:

Presentació del Curs de Direcció d’Orquestra
Dia: Dimecres 20 de maig de 2015
Hora: 12 hores
Lloc: Escola Superior de Música de Catalunya

Contacte: Antonio Álvarez

Escola Superior de Música de Catalunya
C. Padilla, 155 - Edifici de l'Auditori
08013 Barcelona
Tel: (+34) 933523011 - ext. 1050 / 675782378
www.esmuc.cat
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia