Notícies

Veure arxiu de notícies

DIADA PAU CASALS CIUTAT DE BARCELONA – PABLO CASALS DAY 2015

16/06/2015

DIADA PAU CASALS CIUTAT DE BARCELONA – PABLO CASALS DAY 2015 El proper 16 de juny a les 8 del vespre, al Turó Park de Barcelona se celebra la primera Diada Pau Casals Casals-Ciutat de Barcelona/Pablo Casals Day, amb la participació de Marta Casals Istomin, vicepresidenta de la Fundació Pau Casals; l’alcalde del Vendrell i l’alcaldessa de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Pau Casals com a commemoració dels actes del 16 de juny de l’any 1934 en què l’Ajuntament de Barcelona va nomenar Pau Casals fill adoptiu, li va concedir la medalla de la Ciutat i va posar el seu nom a l’ avinguda situada al peu del Turó Park.

Amb el suport de l’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, l’Escola Superior de Música de Catalunya, el Conservatori Superior de Música del Liceu i el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, les actuacions musicals aniran a càrrec de L’Orquestra Xavier Montsalvatge de l’IEA Oriol Martorell, la Banda Municipal de Barcelona i una orquestra de violoncels dirigida per Antoni Ros-Marbà. També hi participaran els castellers els nens del Vendrell i hi faran parlaments Marta Casals Istomin, vicepresidenta de la Fundació Pau Casals; Martí Carnicer, alcalde del Vendrell i Ada Colau, alcaldessa de Barcelona.

Es vol fer un acte de reconeixement a la figura de Pau Casals de la ciutat de Barcelona i de tot Catalunya. La Diada s’instaura com a un homenatge a la dimensió cultural i humana del Mestre, una exaltació de la música com a llenguatge universal.
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia