Notícies

Veure arxiu de notícies

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA FUNDACIÓ PAU CASALS I EL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT

24/03/2017

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA FUNDACIÓ PAU CASALS I EL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT La Fundació Pau Casals i el Departamennt d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya signen un conveni per promoure la figura i l'obra del músic català.

El director general de la Fundació Pau Casals, Jordi Pardo, i la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, van signar, el divendres 24 de març, un conveni per difondre la figura i l’obra del músic català entre l’alumnat. Així, es duran a terme un seguit d’accions per tal de promoure el coneixement, la difusió i el treball del llegat humanístic, d’educació de valors i dels ensenyaments artístics de la figura de Pau Casals.

El conveni estableix l’actualització i el desenvolupament del coneixement de la figura musical i humanística de Pau Casals en els currículums i continguts educatius. Alhora, es treballarà per a una major difusió de Pau Casals entre el col·lectiu docent de Catalunya i la col·laboració en alguna activitat conjunta a través de la participació dels centres de recursos pedagògics. També es contempla la col·laboració amb les activitats del Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Vendrell.
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia