Notícies

Veure arxiu de notícies

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "GRANADOS EL SO DE LA MIRADA" DE MÒNICA PAGÈS SANTACANA

20/04/2017

El proper dijous 20 d’abril a les 18:30 es presenta al Museu Pau Casals el llibre “Granados el so de la mirada” de Mònica Pagès Santacana. L’acte s’emmarca en les commemoracions de l’Any Granados 2016-1017 i dins de les activitats de la setmana de Sant Jordi.

El llibre presenta una tria àmplia de molts dels documents que s’han conservat i que són el testimoni més representatiu del que va significar la vida de Granados i la transcendència que ha tingut la seva obra en la nostra història. La triple vessant de la trajectòria musical d’Enric Granados queda explicada en tres capítols: el pianista intèrpret, el reconeixement nacional i internacional que va merèixer la seva carrera concertística, el Granados pedagog, amb la creació de la seva acadèmia de música a Barcelona i amb l’edició del primer mètode del pedal publicat a l’estat espanyol, i finalment el compositor, autor d’un catàleg amplíssim.

Mònica Pagès i Santacana és periodista especialitzada en música clàssica. Col·labora regularment en mitjans de comunicació culturals. Ha escrit diversos llibres sobre músics i artistes plàstics, el més recent “Alícia de Larrocha, notas para un genio”. Publica en revistes especialitzades com Revista Musical Catalana, Serra d’Or, Ritmo, Bon Art i l’Avenç. Col·labora des del 2006 amb l'emissora Catalunya Música, en els programes "Contrapunt", "Notes de Clàssica", "Una tarda a l'òpera" i "Assaig general”.

En finalitzar la sessió s’oferirà una copa de cava “Reserva de la Música” gentilesa de Jané Ventura, als jardins del museu.
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia