Notícies

Veure arxiu de notícies

DIADA PAU CASALS BARCELONA – PABLO CASALS DAY 2017

14/06/2017

DIADA PAU CASALS BARCELONA – PABLO CASALS DAY 2017 El proper mes de juny se celebrarà a Barcelona la tercera Diada Pau Casals- Pablo Casals Day, que enguany comptarà amb tres dies de celebració.

La Diada Pau Casals- Barcelona tindrà una cita al Palau de la Música el proper 14 de juny amb un concert en què actuaran el violoncel·lista Mischa Maisky, que va conèixer el mestre l’any 1973 a Israel, i la pianista Lily Maisky. També hi haurà un parlament de benvinguda de Marta Casals Istomin, vídua de Pau Casals i vicepresidenta i cofundadora de la fundació del mestre. El programa musical del concert inclou obres de Bach, Schumann, Falla, Albéniz, Cassadó i Piazzolla.
Aquest Concert Pau Casals al Palau de la Música s’incorpora a les activitats de la Diada Pau Casals, una celebració que va començar el 2015, i que el mes de maig de 2016 l’Ajuntament de Barcelona va institucionalitzar, per esdevenir cada any una celebració de música a la ciutat.

Enguany la Diada Pau Casals constarà de tres actes:

- 14 de juny (20): ‘Concert Pau Casals’ al Palau de la Música Catalana, per recordar la dimensió musical de Pau Casals.
Mischa Maisky, violoncel i Lily Maisky, piano
Venda d’entrades www.palaumusica.org

- 15 de juny (21h): Acte- concert a la Plaça del Rei, per fer ressò del compromís social del Mestre Casals.
Amb l’Orquestra Simfònica Amadeus de VOZES
Accés gratuït. Aforament limitat

- 16 de juny (20h): Acte- concert al Turó Park per recordarà la “dimensió popular” de Pau Casals.
Amb l’Orquestra Xavier Montsalvatge de l’IEA Oriol Martorell i l’Orquestra de violoncels dirigida pel mestre Antoni Ros- Marbà.
Actuació castellera dels Nens del Vendrell.
Accés gratuït

Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Pau Casals com a commemoració dels actes del 16 de juny de l’any 1934 en què l’Ajuntament de Barcelona va nomenar Pau Casals fill adoptiu, li va concedir la medalla de la Ciutat i va posar el seu nom a l’ avinguda situada al peu del Turó Park.
Amb el suport de l’Auditori de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana, l’Escola Superior de Música de Catalunya, el Conservatori Superior de Música del Liceu i el Conservatori Municipal de Música de Barcelona.
Aquesta commemoració esdevé un reconeixement a la figura de Pau Casals de la ciutat de Barcelona i de tot Catalunya. La Diada s’instaura com a un homenatge a la dimensió cultural i humana del Mestre, una exaltació de la música com a llenguatge universal.

http://www.palaumusica.cat
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia